Nu er det slut med dårlig tarme – min kæreste og jeg har udelukket alle kulhydrater bort fra vores måltider

sundhed

Nu er det slut med dårlig tarme – min kæreste og jeg har udelukket alle kulhydrater bort fra vores måltider

Jeg og min Familie har bestemt at vi at vi skal til at leve og føre et sundt liv. Det drejer sig ikke kun om sunde spisevaner – desuden også om motion. Undertegnede har købt en fagbog om helse og velvære og jeg er helt sikker på at hele familien, både små som store, vil opbykke meget mere energi ifald vi forandrer vor livsstil og kostvaner.

Vores to børn har fået lov at vælge en sportsaktivitet, som de kan starte på i næste kvartal og min kæreste og jeg er begyndt at træne fem gange om ugen. Min bedre halvdel og jeg har oplevet en anselig differens selvom at vi kun har løbet i lidt over tre uger. Min bedre halvdel og jeg er ikke længere søvnige tidligt på aftenen og vi har begge meget mere livsglæde.

Når det handler om føde har vi ligeledes changeret alt fuldstændig. Min mand og jeg har fraskåret alle kulhydrater fra vores mad og købt en ny Spirali der på nuværende tidspunkt er gået hen og blevet en helt uundværlig del af vor køkken. Maskinen kan tilberede grønsager såvel som rodfrugter, og på denne måde kan min bedre halvdel og jeg nu udskifte kartofler med friske og sprøde grønsager og rodfrugter i tynde skiver. Desforuden er vi begyndt på at tage kosttilskud hver dag, specielt Omnimin har vist sig at være super godt. Jeg supplerer også med et par Mega B Stress, så jeg hver dag er fyldt med sunde ting. Min bedre halvdel påtænker nu også at begynde på at indtage lidt Epa-gla Fiskeolie fordi det er meget godt til kredsomløbet. Som alle andre mandfolk er min elskede ikke særlig god til at indtage dyr fra det store hav, så derfor tror jeg at det vil være en meget god ide at spise ekstra vitamipiller med fiskeolie.

Vores baby kan selvfølgelig ikke tage del i vor nye mad indtil videre. Undertegnede tilbereder stort set alt babymad selv, dog er det en gang i mellem en rigtig god ide at have noget færdigfabrikeret især når det skal gå lidt tjept eller hvis vi er er i sommerhus. Jeg har hidtil købt Holle Børnemad dog har min veninde foreslået at jeg dertil tester Ellas Kitchen for at prøve noget andet. Hendes søn er totalt vild med det, så undertegnede påtænker at hitte et par stykker på nettet. Min bedre halvdel og jeg kan helt uden tvivl tilråde alle familier at omlægge deres liv. En sådan ændring skaber virkelig en mere helstøbt husstand.

Back To Top