Lidt info om herre- og damecykler i Købehavn

Lidt info om herre- og damecykler i Købehavn

Vores hovedstad blev for adskillige tidsår siden udnævnt til alles sikreste cykelby, og november sidste år er der kommet yderligere en skelsættende statistisk perle i medierne. Man ser nu en overvægt af cykler i vores hovedstad, sammenlignet med køretøjer. Denne fact er intet mindre end iøjnefaldende, idet man holder det op mod den tilbageværende moderne eropæiske og amerikanske verdensdel. Og så har vi de klare plusser, at luftkvaliteten bliver forbedret, fordi der er mindre produktion af co2 i forhold til hvis mange flere hver dag færdes køretøjer. Foruden det desforuden ret trafiksikkert at køre på cykel i byen, idet man ser dedikerede cykelområder på alle hovedfærdselsårene, og derfor er du stort set aldrig palle alene i verden, hvorfor der findes mindre fare for, at bilister overser dig på cykel. Vi minder dog om evig og altid give agt for svingende lastbiler og busser.
Herfor er du formentligt selv en der kører på cykel og trænger måske til en nyere dame- eller herrecykel. Og måske er en af ungerne blevet så gammel, at det skal have sin egen børnecykel. Vær sikker på at tage en cykel, som er tilsvarende til behovet. Så det er fundamentalt at gøre sig klart, hvis du alene skal transportere dig korte distancer rundt i centrum hvorved du måske er i stand til at klare dig med en god gammeldags herre- / damecykel i bedstefar/-mor-typen, eller du cykler meget langt hen til dit job, og af denne grund gør bedst i at gå efter racercykler.
Er du ældre, eller lider af til eksemepel dårlig hofte eller for eksempel bare lidt magelig anlagt, er en el cykel et alternativ. I så fald kan du tænke over, hvorvidt du gerne vil have elcykleni sportslig model, almindelig cykel eller for eksempel en klassisk indkøbscykel. Denne cykel er hertil klimavenlig, da cyklen benytter et batteri, som besidder omfattende batteritid. Der er en bred vifte af cykelsystemer, men el-cyklerne med motor i centrum foruden formotor er i 2017 de mest solgte i Danmark. Der findes også elcykler som har baghjulsmotor. Centermotoren er den mest omkostningsfulde, men den har altså i tillæg et vældigt behageligt elmotortræk. De er lavet af virkelig mange af de samme fabrikanter, der ligeledes står bag el-modellerne. Eksempelvis Centurion samt Raleigh for blot at nævne nogle.

Back To Top