Kolonihaven i det svenske udsat for bræk igen igen

indbrud-alarm

Kolonihaven i det svenske udsat for bræk igen igen

Huset i hinsidan offer for tyveri igen

Kolonihaven i Sverige udsat for indbrud atter. Sidste søndag da mig og min familie vendte hjem fra et par dejlige dage i konoli havde vi desværre haft røveri i vores residens. Tyvene havde indvendt alt og taget familiens kontanter, TV og IT udstyr. Det er dog ikke første gang at det er sket men hver gang er det væmmeligt. Forrige gang det fandt sted havde tyvene ikke gennemsøgt huset men kun snuppet vor designer lamper og vores ene Bestlite lampe i tv stuen. Men dette indbrud forekom meget mindre forudbestilt og det varede to dage at ordne. De havde bare tømt samtlige skuffer og reoler ud på gulvtæppet, ja endda bryggerset havde røverne indvendt.

Den gang da vi investerede i vores enjendom for et par år siden var der allerede lavet hemlarm lige som villalarm som vi heldigvis lod hænge. Men det lader ikke til at det fungerer særlig godt. Derfor har vi bestemt os for at investere et par endnu bedre tyverialarm. Min mor har rekommanderet en ny men vi vil nu trods alt at høre vores omkringsboende hvilke alarmsystemer de bruger. Vor forsikring har tilrådet at vi får lukketøj på alle døreog vinduer så det fremkommer mere udfordrende for tyvene at lave en exit. Min hustru og jeg er slet ikke begejstret for tanken om at børnene og os i princippet skal være låst inde i selskab med tyvene hvis de foretager indbrud mens familien snorksover.

Min kone og jeg har behov for en alarm som er tilkoblet vores mobiler. På denne måde er vi i stand til at nemt se om der er ubudne gæster mens vi og børnene er på ferie eller i sommerhus. Desuden er det smart at man kan se hvis alarmen er gået således at man kan få fat på naboerne, således de kan kontakte politiet. Det er desuden ret vigtigt at det er en tyverialarm som vor rollinger uden problemer kan slå fra og til. Rollingerne kommer trods alt hjem fra fritidsordning en time før vi kommer hjem fra arbejde. Alarmen skal netop derfor være ligetil at bruge men dertil skal den ligeledes være meget bedre end vor tidligere. Det aller vigtigste er at vi hurtigst muligt laver en god løsning sådanne at vi bliver foruden den uhyggelige følelse når man vender hjem til en smadret dør og et røvet hus.

Back To Top